Χώρος Πολύμορφης Δράσης Αναρχικών Zαϊμη 11

DSC04598

 

Την Κυριακή 10 Μαίου 2009, άτομα απο την Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών για Ενιαίο  Πολυμορφικό Κίνημα προχωρήσαμε πρωτοβουλιακά στην κατάληψη του κτιρίου που βρίσκεται στην Ζαϊμη 11 στα Εξάρχεια. Κοινή μας πεποίθηση η ανάγκη ύπαρξης χώρων πολιτικής και κοινωνικής ζύμωσης, ιδεών και δράσεων. 

Αρνούμενοι τον εκβιασμό του ενοικίου, μπήκαμε στο εγκαταλελειμμένο απο δεκαετίας κτίριο, για να  πραγματώσουμε τις επιθυμίες και τις ιδέες μας. Αν και η περιοχή δεν αποτέλεσε κριτήριο για την επιλογή του κτιρίου, δεν παραβλέπουμε την ιστορικότητά της και το γεγονός ότι αποτελεί ένα σημείο αιχμής στα σχέδια της κρατικής καταστολής.

Όπως η Συνέλευση είναι μια ανοιχτή διαδικασία που προσπαθεί να μην αποτελέσει μια ακόμα συλλογικότητα αλλά ένα σημείο συνεύρεσης αναρχικών, έτσι και το κτήριο αυτό  επιθυμούμε να είναι ένας ανοιχτός χώρος που θα στεγάσει όχι μόνο τις δραστηριότητες της Συνελευσης, αλλά και κάθε αυτοοργανωμένο εγχείρημα με σαφή αναρχικά, αντί-ιεραρχικά, εξεγερσιακά χαρακτηριστικά. Ανοικτό προς όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες για να διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες και επιθυμίες όχι μόνο των ανθρώπων που πήραν την πρωτοβουλία να καταλάβουν το κτίριο αλλά και όλων των συντρόφων που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.

Συνέλευση κάθε Κυριακή στις 20.00

ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ZAIMH 11

 Υ.Γ. Ξεκαθαρίζουμε ότι η σχέση μας με τα ΜΜΕ είναι εχθρική και πως δεν δεχόμαστε και δεν επιδιώκουμε κανένα διάλογο μαζί τους. Αλήτες-ρουφιάνοι δημοσιογράφοι.

 

SHMA GIA blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *